maanantai 29. lokakuuta 2012

Painon jumitusta

Paino on jojoillut 71,3-73 kg välillä ja nyt paino on taas 71,5kg. Tunnustan että oon syönyt vähän liikaa ja semmostakin mikä nyt ei kuulu laihdutukseen ollenkaan + ilta/yösyömisiä. Omapahan on mokani.

Syntymäpäiväni lähestyvät kovaa vauhtia ja nyt on hyvä syy viimeistään jättää turhat jutut pois ruokavaliosta. Vaikka joskus onkin hyvä herkutella, ettei tuu semmosta täydellistä sortumista jossain vaiheessa herkutteluun.

Uskon että nyt on todennäköisempää saada paino rutistettua parilla kilolla alas kunhan en sitä liikaa mieti. Nimenomaan miettiminen stressaa ja stressaaminen voi tehdä nälän tunteen. Varsinkin näin alkutalvesta kaikki tuntuu paljon hankalammalta ja mulla on tulossa niin paljon kaikkea tässä ettei tiiä mihin päin hyppäis.

Mut mulla on kuitenkin tavoitteet ja haaveet mielessä ja meen ainakin sillä asenteella ettei mikään oo mahdotonta kuhan osaa vaan haastaa itsensä. :)

Yritän postata nyt oikeasti tiiviinpään tahtiin, vaikka kerran viikkoon edes jotain ja mitä paino sillä hetkellä on. Saan pidettyä itseni paremmin kurissa kun en voi valehdella itselleni etenkään, eli tänne. Ja samalla tietenkin teille muille. Lupaan ne kuvat kunhan saan painon 70 kiloon. Pitää alkaa lenkkeilee aktiivisemmin kun saa kaiken muun tärkeän eka pois alta. Niin paljon hommaa kun on! :(

Nää kuvat kertoo vähän suuntaa siitä miltä vielä joskus haluan näyttää, vaikka siihen menisikin aikaa 2-3 vuotta, mutta niin kauan tää blogi pysyy pystyssä ja sen lupaan, siinä vaiheessa vaihtuu vaan treeniblogiks. Aina ku kattelen noita vartaloita niin mietin että kuka tahansa voi saada tuollaisen vatsan kun vain yrittää. Ja että munkin sisällä voi asua tollanen ihminen, vaikka siis mallit ovatkin nyt tosi kauniita, mutta tarkoitan vain vartaloa. =)