tiistai 20. marraskuuta 2012

GoGo!

Elikkäs, huomasin että ympäri kehoa on paikoin laihdutuksen jäljiltä aika löysää nahkaa, joten hommasin kuntosalikortin GoGolle. Käyn siellä nyt lähinnä ryhmäliikuntatunneilla, kuten pilates, bodypump, jooga ja muita en oo vielä kerenny kokeilee. Salillakin pyrin käymään, mutta harvemmin, koska ei olis tarkoitus kasvattaa lihasmassaa vielä tässä vaiheessa mitenkään merkittävästi. Kiinteytystä vaan!

GoGolla on tosi mukavat ohjaajat ja niiltä voi kysyy tunnin jälkeen neuvoja! Oon tosi tykästynyt siellä käymiseen ja lähden aina hymy huulilla sieltä myös pois. :) Ilmapiiri on tosi kannustava, eikä sinne muiden mukaan oo yhtään ahdistavaa mennä!

Inhottaa kyllä kattella itteään peilistä, varsinkin kun takareisissä on vielä selluliittia näkyvissä, joista kovasti nyt haluan eroon! Sisäreidet ois myös kivat jos ois kapeemmat ja kiinteemmät.

Paino taas on alkanut jumittaan. Olen liikkunut ja syönyt terveellisesti ja vähän. Se on poukkoillu siinä 69 kg lukemissa. Yritän oikein kovasti rutistaa kiloa alas, ensi viikolla on syntymäpäivätkin, jotka tosin ajattelin viettää terveellisesti. En ajatellut hommata edes kakkua, vaan hommaan jotain kevyempää vaihtoehtoa tilalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti